Hvad siger kunderne?

Det er jo ikke en selvfølge at vi får blomster efter et afsluttet projekt, men tag et kig på hvad vores kunder mener om samarbejdet med Kindberg.

”Inge og partner har på en god måde sat ord på meget af det der sidder i væggene i de ikoniske virksomheder vi har bragt sammen så vi sikrer DNA’et i vore brands samtidigt med at vi udvikler forretningen” 

Thomas Klitbo
Partner hos IK Investment Partners, Næstformand for bestyrelsen Løgismose Meyers

 

Med ønsket om at blive klarere på at forstå vores to brands i Løgismose Meyers engagerede vi Inge og partner. Deres arbejde, der involverede mange interviews og en række workshops førte til en helt ny og klarere forståelse for de store forskelle der er på Meyers og Løgismose og implikationerne af dette i organisering, kommunikation og strategiske valg.” 

Tørk Furhauge
CEO, Løgismose Meyers

 

”Jeg har som formand haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Inge I Signatours Holding bestyrelse siden 2015.

Inge’s bidrag både i bestyrelseslokalet og uden for er og har været stort. ikke mindst inden for organisations opbygning, belastning, HR, markedsføring og salg, men også helt generelt ved at Inge konstant formår at stille gode, kritiske og konstruktive spørgsmål til det, der kommer til behandling i bestyrelsen og bruger svarene til at bidrage til gode og værdiskabende løsninger for virksomheden.

Inge er en værdifuld sparringspartner for direktionen inden for hendes særlige kompetenceområder og altid en fornøjelse at arbejde sammen med.”

Henrik Mansfeldt Witt
Advokat (H) og bestyrelsesformand, Signatours Holding

Kindberg