En ægte forskel for dig selv, din forretning og dine medarbejdere

At gøre en ægte forskel for sin forretning og sine medarbejdere kræver tillid, respekt og masser af vilje.

Det er vigtigt for os hos Kindberg, at vi stiller kompromisløst skarpt på den reelle værdiskabelse for at skabe den unikke position i markedet som gør forskellen.

Den reelle værdiskabelse er ikke blot at være leverandør eller producent af X eller Y, men derimod at kunne sætte ord på, hvorfor virksomheden eksisterer. Hvad ville verden miste, hvis den ikke eksisterede mere? Og hvis det blot er et produkt eller en ydelse, så vil der være andre, som kan tilbyde det samme.

Når alle i virksomheden kort og præcist kan svare på, hvad virksomhedens eksistensberettigelse er, så er retningen på plads og dermed en stor del af fundamentet for at kunne vokse.

Så er der behov for at være enige om, hvordan I opfører jer – altså hvad jeres værdier er. Dermed sikre I, at der er en rød tråd i hvordan alle interessenterne omkring virksomheden oplever virksomheden.

Og når alle er enige om retningen, og hvordan den udleves, så er fundamentet på plads til, at virksomheden kan udleve sit potentiale. Nu er det blot et spørgsmål om at afstemme, hvor I starter fra, og hvornår I ønsker at være hvor. Dermed sikre I en fælles forståelse og en fælles rejseplan.

Det vil opleves autentisk og stærkt, fordi der er overensstemmelse mellem, hvem I ønsker at være, hvad I siger, og hvad I gør. Uanset hvor man møder jer. Det kan også kaldes sammenhængskraft. Og alle i virksomheden er sat fri til at kunne udleve potentialet – og derigennem også udleve sit eget personlige potentiale. Det kan kaldes win-win. Derudover sikre det også, at virksomheden ikke er personafhængig, men kan leve videre i flere generationer.

Kindberg